A A A

Beste leden, 
Zoals jullie kunnen lezen in onderstaand bericht is het competitie seizoen afgelopen. Over de trainingen hopen we jullie in de toekomst positief te berichten. 

Wij wensen jullie veel sterkte en succes in deze gekke tijden. 

Groeten, bestuur

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/competities-topdivisie-en-lager-gestopt?fbclid=IwAR2Rf5-jkVG4VY2VJaa6hIaytVCwxZB6-70ZtO-kXZq0tS8EsiBsUPUgd-o

 

Beste Wilhelmina leden,

 

Maandagavond weer bardienst
In de vorige informatiebrief hebben we jullie laten weten dat we op zoek zijn naar een andere invulling van de maandagavond bardienst. Helaas hebben we hierop vrijwel geen reactie gehad. Het lijkt dan ook niet mogelijk om een vast bardienstteam aan te bieden. Vanuit de horecastichting is nadrukkelijk gevraagd aan Wilhelmina om mee te helpen op de maandagavond, in verband met een tekort aan personeel.

Op maandag 6 januari (competitie) en dinsdag 7 januari (recreanten) 2020 starten vanaf 19:30 uur de volleybaltrainingen weer in de Amerena. Zin om ook te komen volleyballen bij onze gezellige club?! Kom drie keer vrijblijvend meetrainen en stroom in voor de tweede helft van seizoen 2019-2020! Lijkt dit je leuk? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef je op of stap gewoon de zaal eens binnen tijdens onze trainingen. Ook als je nu al direct wilt komen kijken, kom gerust langs in november of december! We vertellen je graag meer en verwelkomen je graag bij onze vereniging! 

Afgelopen weekend werd de prachtig aangeklede verenigingsruimte geopend door de voorzitters van VV Wilhelmina en AVV Keistad.

Wil je op de hoogte blijven van spannende wedstrijdavonden en andere activiteiten? Volg VV Wilhelmina dan zeker op Facebook (https://www.facebook.com/VVWilhelmina/) en Instagram (https://www.instagram.com/vvwilhelmina/?hl=nl)!

Subcategorieën

Hier worden alle hersenspinsels van Marty verzameld en beschikbaar gesteld tot uw vermaak.