Door de versoepelde Corona maatregelen start Volleybal Vereniging Wilhelmina weer met het leukste balspel dat er bestaat: volleybal!

Volleyballen doen wij voor de zomervakantie nog twee keer in de Amerena aan de Hogeweg in Amersfoort. De competitiespelers trainen op maandag 6 en 13 juli van 20:00 - 22:00 uur. De recreanten trainen op dinsdag 7 en 14 juli van 19:30 - 21:00 uur. Na de zomer starten we op maandag 24 en dinsdag 25 augustus weer met een gloednieuw volleybal seizoen!

Kom nu gezellig voor de zomer alvast twee keer vrijblijvend meetrainen met een dames- of herenteam of recreantengroep (dames en heren gemixt) om te kijken of volleyballen bij onze gezellige club bij jou past.

Lukt het voor de zomer niet, maar kom je graag vanaf eind augustus vrijblijvend meedoen? Dat kan natuurlijk ook. Laat het ons vast weten!

Het is handig als je je voor het proeftrainen van tevoren aanmeldt via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard mag je ook gewoon de zaal binnen stappen!

Voor alle nieuwe leden ligt een leuk welkomstcadeau klaar om het volleybalseizoen 2020 - 2021 goed gehydrateerd te beginnen! We verwelkomen je graag bij onze gezellige club!

Bzzz..Bzzzz...In de broek voelde ik de welbekende trilling van een nieuw Whatsapp bericht. Aangezien de hoeveelheid onzin in de appgroep van Wilhelmina H2 welhaast epische proporties heeft aangenomen ben ik al gewend geraakt aan het getril rondom de heupstreek.

Hierbij de link naar het Wilhelmina filmpje op Instagram.

VVWilhelmina Doorgaan ...

En ook Facebook.

Facebook Doorgaan

Beste leden,

Helaas is er door de uitzonderlijke omstandigheden een raar en abrupt einde gekomen aan dit volleybalseizoen. Over de gevolgen van de Corona crisis hebben jullie recent een aparte mailing van het bestuur ontvangen. Ondertussen kijken wij vooruit naar volgend seizoen en hebben we met betrekking daartoe nog een aantal punten te melden.

Beste leden,
Zoals jullie kunnen lezen in onderstaand bericht is het competitie seizoen afgelopen. Over de trainingen hopen we jullie in de toekomst positief te berichten.

Wij wensen jullie veel sterkte en succes in deze gekke tijden.

Groeten, bestuur

Subcategorieën

Hier worden alle hersenspinsels van Marty verzameld en beschikbaar gesteld tot uw vermaak.