Nog maar 3 trainingsavonden te gaan tot het einde van het volleybalseizoen in de Amerena. Dus wil je graag komen kennismaken met volleybal en de sfeer proeven? Dit is het moment! Kom geheel vrijblijvend gratis meetrainen op maandag 6, 13 of 20 mei 2019 met de competitiespelers of op dinsdag 7, 14 of 21 mei 2019 met de recreanten om te kijken of volleybal voor aankomend seizoen (vanaf maandag 1 en dinsdag 2 september 2019 starten de trainingen weer) ook wat voor jou is!

Het VV Wilhelmina competitieseizoen zit er weer op! De trainingen voor recreanten en competitiespelers gaan nog door t/m 21 en 22 mei. Heb je zin om daarna ook eens in de buitenlucht te gaan beachen? Beachvolleybal Amersfoort biedt trainingen en competitie aan op diverse niveaus!

Op maandag 7 januari (competitie) en dinsdag 8 januari (recreanten) 2019 starten de volleybaltrainingen weer na alle feestdagen. Zin om ook te komen volleyballen bij onze gezellige club?! Kom drie keer vrijblijvend meetrainen en stroom in voor de tweede helft van seizoen 2018-2019! Lijkt dit je leuk? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef je op of stap gewoon de zaal eens binnen tijdens onze trainingen. We vertellen je graag meer en verwelkomen je graag bij onze vereniging!

Reserveer zaterdag 1 juni 2019 maar vast in je agenda, want dan is het tijd voor beachvolleybal en een barbecue ter afsluiting van het Wilhelmina volleybalseizoen. Alle recreanten en competitieleden zijn van harte welkom. We gaan er samen een gezellige middag en avond van maken!

Vanaf 15:30 uur beachvolleybal
Vanaf 17:30 uur barbecue (eigen bijdrage €10,-- graag meenemen op de dag zelf)

Het is mogelijk om na het beachvolleyballen gebruik te maken van de douches in de kleedkamers van MIA.

Locatie
Korfbalvereniging MIA (Schothorsterlaan 5), achterin bij de beachvolleybalvelden.

Graag verwelkomen wij al onze competitie- en recreantenspelers op maandag 17 december om 19:30 uur voor het volleybal mixtoernooi in de Amerena. Introducés zijn ook van harte welkom. Dus trommel je broer, zus, vriend, vriendin, collega, buurman of wie dan ook op voor een gezellig avondje volleybal in de mooiste sporthal van Amersfoort! Komt allen en sluit gezellig met de hele vereniging het jaar sportief af. Na het toernooi is er uiteraard tijd voor een borrel in de nieuw ingerichte verenigingsruimte. Tot dan!

Subcategorieën

Hier worden alle hersenspinsels van Marty verzameld en beschikbaar gesteld tot uw vermaak.