Zin om je sportief en met plezier in het zweet te werken? Houd je wel van een spelletje? En na afloop een verfrissend drankje? Kom dan gezellig bij ons meetrainen in de prachtige Amerena sporthal aan de Hogeweg in Amersfoort. De start van het nieuwe seizoen is het ideale moment om in te stromen. Kom de eerste drie keer gratis en vrijblijvend meetrainen!

Competitietrainingen
Vanaf maandag 24 augustus kan je iedere week meedoen met één van de dames of heren competitieteams om 19:30 uur of 21:15 uur. We zoeken nog competitiespelers op 1e t/m 4e klasse niveau. Thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond in de Amerena.

Aanmelden
Het is i.v.m. Corona handig als je je van tevoren even aanmeldt via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het te volgen protocol voor gebruik van de sporthal staat hier.

Voor alle nieuwe leden ligt een leuk welkomstcadeau klaar om het volleybalseizoen 2020 - 2021 goed gehydrateerd te beginnen! We verwelkomen je graag bij onze gezellige club!

Hierbij de link naar het Wilhelmina filmpje op Instagram.

VVWilhelmina Doorgaan ...

En ook Facebook.

Facebook Doorgaan

Wil je op de hoogte blijven van spannende wedstrijdavonden en andere activiteiten? Volg VV Wilhelmina dan zeker op Facebook (https://www.facebook.com/VVWilhelmina/) en Instagram (https://www.instagram.com/vvwilhelmina/?hl=nl)!

Op maandag 6 januari (competitie) en dinsdag 7 januari (recreanten) 2020 starten vanaf 19:30 uur de volleybaltrainingen weer in de Amerena. Zin om ook te komen volleyballen bij onze gezellige club?! Kom drie keer vrijblijvend meetrainen en stroom in voor de tweede helft van seizoen 2019-2020! Lijkt dit je leuk? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef je op of stap gewoon de zaal eens binnen tijdens onze trainingen. Ook als je nu al direct wilt komen kijken, kom gerust langs in november of december! We vertellen je graag meer en verwelkomen je graag bij onze vereniging!

Onderstaand een presentatie die door de Nevobo is gemaakt ter introductie van het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier).

Wilhelmina gebruikt voor de competitie-wedstrijden die thuis worden gespeeld het DWF.

Subcategorieën

Hier worden alle hersenspinsels van Marty verzameld en beschikbaar gesteld tot uw vermaak.