Zin om je sportief en met plezier in het zweet te werken? Houd je wel van een spelletje? En na afloop een verfrissend drankje? Kom dan gezellig bij ons meetrainen in de prachtige Amerena sporthal aan de Hogeweg in Amersfoort. De start van het nieuwe seizoen is het ideale moment om in te stromen. Kom de eerste drie keer gratis en vrijblijvend meetrainen!

Recreantentrainingen
Vanaf dinsdag 25 augustus ben je ook wekelijks van harte welkom om mee te trainen met één van de recreantengroepen vanaf 19:30 uur (laag, midden en hoog niveau).

Aanmelden
Het is i.v.m. Corona handig als je je van tevoren even aanmeldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het te volgen protocol voor gebruik van de sporthal staat hier.

Voor alle nieuwe leden ligt een leuk welkomstcadeau klaar om het volleybalseizoen 2020 - 2021 goed gehydrateerd te beginnen! We verwelkomen je graag bij onze gezellige club!