Volleybal Vereniging Wilhelmina: sportief, competitief en sociaal met elkaar!

Volleybalvereniging Wilhelmina is een gezellige en sportieve volleybalvereniging in Amersfoort met de Amerena als thuisbasis. Het speelplezier staat bij ons op de eerste plaats. Graag verwelkomen wij je bij onze gezellige club als competitiespeler of recreant! Je kunt altijd drie keer vrijblijvend mee komen trainen. Waar wacht je nog op?! Kom lekker bij ons ballen!

Wilhelmina Nieuws

Zin om je sportief en met plezier in het zweet te werken? Houd je wel van een spelletje? En na afloop een verfrissend drankje? Kom dan gezellig bij ons meetrainen in de prachtige Amerena sporthal aan de Hogeweg in Amersfoort. De start van het nieuwe seizoen is het ideale moment om in te stromen. Kom de eerste drie keer gratis en vrijblijvend meetrainen!

Competitietrainingen
Vanaf maandag 24 augustus kan je iedere week meedoen met één van de dames of heren competitieteams om 19:30 uur of 21:15 uur. We zoeken nog competitiespelers op 1e t/m 4e klasse niveau. Thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond in de Amerena.

Recreantentrainingen
Vanaf dinsdag 25 augustus ben je ook wekelijks van harte welkom om mee te trainen met één van de recreantengroepen vanaf 19:30 uur (laag, midden en hoog niveau).

Aanmelden
Het is i.v.m. Corona handig als je je van tevoren even aanmeldt via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Het te volgen protocol voor gebruik van de sporthal staat hier.

Voor alle nieuwe leden ligt een leuk welkomstcadeau klaar om het volleybalseizoen 2020 - 2021 goed gehydrateerd te beginnen! We verwelkomen je graag bij onze gezellige club!