Volleybal-Poster

Je kan vanaf eind augustus vrijblijvend 3x meetrainen om te kijken of de vereniging bij je past. VV Wilhelmina is de gezelligste vereniging van regio Amersfoort en traint en speelt wedstrijden in de prachtige Amerena Sporthal. Interesse of vragen? Mail dan naar:

Voor alle nieuwe leden ligt er een leuk cadeau klaar om goed gehydrateerd aan de training te beginnen. We verwelkomen je graag bij onze club!

Contact informatie

email : info@vvwilhelmina.nl

Bezoekadres:

De Velduil 2
3815 XT Amersfoort

Save
Accept all
Decline all
Essential
Joomla
reCAPTCHA
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Decline
Decline