Door de versoepelde Corona maatregelen start Volleybal Vereniging Wilhelmina weer met het leukste balspel dat er bestaat: volleybal!

Volleyballen doen wij voor de zomervakantie nog twee keer in de Amerena aan de Hogeweg in Amersfoort. De competitiespelers trainen op maandag 6 en 13 juli van 20:00 - 22:00 uur. De recreanten trainen op dinsdag 7 en 14 juli van 19:30 - 21:00 uur. Na de zomer starten we op maandag 24 en dinsdag 25 augustus weer met een gloednieuw volleybal seizoen!

Kom nu gezellig voor de zomer alvast twee keer vrijblijvend meetrainen met een dames- of herenteam of recreantengroep (dames en heren gemixt) om te kijken of volleyballen bij onze gezellige club bij jou past.

Lukt het voor de zomer niet, maar kom je graag vanaf eind augustus vrijblijvend meedoen? Dat kan natuurlijk ook. Laat het ons vast weten!

Het is handig als je je voor het proeftrainen van tevoren aanmeldt via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard mag je ook gewoon de zaal binnen stappen!

Voor alle nieuwe leden ligt een leuk welkomstcadeau klaar om het volleybalseizoen 2020 - 2021 goed gehydrateerd te beginnen! We verwelkomen je graag bij onze gezellige club!