Beste leden,

Helaas is er door de uitzonderlijke omstandigheden een raar en abrupt einde gekomen aan dit volleybalseizoen. Over de gevolgen van de Corona crisis hebben jullie recent een aparte mailing van het bestuur ontvangen. Ondertussen kijken wij vooruit naar volgend seizoen en hebben we met betrekking daartoe nog een aantal punten te melden.

Spelregels en online scheidsrechtercursus

We hebben gemerkt dat niet alle leden evengoed op de hoogte zijn van de actuele volleybal spelregels. Wij adviseren daarom alle leden eens naar de volgende links te kijken en hiermee je kennis op te halen, te vergroten en/of te toetsen.

De complete spelregels staan op https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/spelregels Aangezien dit nogal een lang en saai boekwerk is om door te nemen hebben we ook een optie om te oefenen met de regels in meer begrijpelijke taal: https://www.volleybalmasterz.nl

We hopen dat een grotere kennis over de spelregels ook leidt tot meer enthousiasme in de aanmeldingen van scheidsrechters.

We streven als vereniging naar minimaal 2 scheidsrechters per competitieteam, zorg dat dit onderling binnen het team geregeld wordt. Zonder scheidsrechters tenslotte geen wedstrijden. Daarbij; met genoeg scheidsrechters is het aantal keer fluiten per seizoen beperkt en blijft het leuk voor iedereen.

Heb je de smaak te pakken met oefenen? Bij de tweede link (volleybalmasterz) kun je rechts in het menu kiezen om je spelregelbewijs te halen. Dit heb je minimaal nodig om de lagere klassen te mogen fluiten. Voor vragen over het worden van scheidsrechter of om je aan te melden als scheidsrechter kan je contact opnemen met Nico: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Succes!

2e oproep: Vacature wedstrijd secretariaat

In de vorige nieuwsbrief is eerder een oproep gedaan voor een nieuwe wedstrijdsecretaris, helaas zijn hier nog geen reacties op gekomen. Daarom hierbij nogmaals de vacature, met wat meer inhoudelijke toelichting.

Als wedstrijdsecretaris ben je de contactpersoon met de NeVoBo. Voorkennis over de regels omtrent wijzigingen en invallen is niet nodig: alles is online te vinden of na te vragen. Je bent verantwoordelijk voor het inschrijven van de teams (voorjaar) en van de teamleden aan het begin van het seizoen (duurt een paar uur maximaal). Gedurende het jaar is je belangrijkste rol om online wedstrijd wijzigingen te verwerken (zo’n 5 per maand) waarvoor je in contact bent met de aanvoerders. Soms heb je telefonisch contact met andere wedstrijdsecretarissen, maar het merendeel gaat via de mail of whatsapp. Ten slotte kun je zo’n 3-4 keer per jaar een biertje of thee drinken met de gezellige competitie commissie. Een leuke en interactieve taak, goed te doen naast een fulltime baan. Deze rol kan alleen maar ook samen met iemand anders ingevuld worden.

Reacties graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor meer informatie kun je onze huidige wedstrijdsecretaresses benaderen: Noortje Kloos en Reinou van den Berg (D3))

Recreanten trainer gezocht

Tenslotte in het rijtje vacatures zijn we nog op zoek naar enthousiaste trainers voor de recreanten voor volgend seizoen (dinsdag avond 19.30 uur – 21.00 uur). Wil je een vaste groep training geven, helemaal top! Training geven in een roulatiesysteem is ook een optie, waardoor je niet iedere week verplichtingen hebt. Er staat hier een kleine vergoeding vanuit de vereniging tegenover. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Promotie VV Wilhelmina met filmpje ‘digitaal volleyballen’

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal gezien hebben is er een leuke challenge geweest om digitaal met je clubgenoten te volleyballen (op initiatief van Marco Brattinga; dank hiervoor!).  Je kon mee doen door jezelf te laten filmen terwijl je een aangegooide bal voor jezelf omhoog passt, bovenhands speelt en vervolgens aanvalt. Marco heeft hiervan een mooi filmpje gemaakt. Voor degene die mee hebben gedaan, hartstikke leuk. Het filmpje is gebruikt voor PR op verschillende media, in de volleybalkrant en we hebben er zelfs met een stukje mee in het AD Amersfoort gestaan.

Voor degene die spijt hebben dat ze niet mee hebben gedaan, niet getreurd; dit kan nog steeds. Stuur je filmpje door naar Marco (0653375574) en hij maakt een mooie tweede versie waarin we met nog meer mensen samen spelen!

Promotie - Verenigingsmarkt 12 september 2020

Ervan uitgaande dat evenementen na 1 september weer door kunnen gaan, staan wij zoals elk jaar weer op de verenigingsmarkt Amersfoort op het Eemplein om VV Wilhelmina te promoten. Dit kunnen we niet alleen en is ook veel gezelliger samen. Het gaat om zaterdag 12 september 2020 van 10.00-16.00 uur. Lijkt het je leuk om te helpen, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(tijdsblokken 10.00-12.00/ 12.00-14.00 en 14.00-16.00).

Sponsorkliks

We willen alle leden of geïnteresseerden van Wilhelmina ontzettend bedanken voor het enthousiast aankopen doen via de SponsorKliks website. De teller staat op meer dan 1000 euro. Dus ga zo door en vanuit PR zullen we jullie regelmatig helpen herinneren. Bedankt!