Beste Wilhelminaleden,

Bij deze informatie vanuit de barcommissie voor dit nieuwe seizoen 2020-2021. Het is een rare tijd, en ook corona heeft invloed op de manier waarop we met elkaar het volleybal beleven.

Voor de bardiensten maken we daarbij onderscheid tussen de maandagavonden (voor bardiensten van competitiespelers) en de vrijdagavonden (voor bardiensten van zowel recreanten als competitiespelers). Voor de maandagavond zijn we in gesprek om het anders te doen dan vorige jaren. Omdat deze gesprekken nog lopen, heeft het bestuur besloten om in ieder geval één ronde (waarbij ieder team dus één keer bardienst verzorgt) nog de “oude” vorm aan te houden. Dit betekent dus dat de laat-trainende teams (D4, H2, H3, en H4) de bardienst van 20:00 tot 21:30 voor hun rekening nemen, en de vroeg-trainende teams (D1, D2, D3 en H1) de bardienst van 21:30 tot 24:00. Hieronder de planning voor de komende vier weken.

Datum 20:00 - 21:30 21:30 - 24:00
Maandag 7 September Heren 3 Heren 1
Maandag 14 September Heren 4 Dames 1
Maandag 21 September Heren 2 Dames 2
Maandag 28 September Dames 4 Dames 3

Voor de vrijdagavonden speelt mee dat in de Skybox, de kantine boven, slechts een zeer beperkt aantal mensen mag komen: we kunnen daar zeker niet met alle thuis- en uitspelende teams in. Bovendien moeten we ons ook daar aan de 1,5 meter-regel houden, wat best lastig is met een heel team rondom één tafel! Daarom zijn we in overleg met de horeca of het wellicht beter werkt om in deze corona-tijd gebruik te maken van de kantine beneden. De tijden zullen daarbij vermoedelijk ongeveer hetzelfde zijn voor zowel de recreanten als de competitiespelers en ook het aantal mensen zal ongeveer hetzelfde zijn. Maar hierover binnenkort meer. Vrijdag 11 september is onze eerst “thuisavond”: er zullen dan een aantal teams oefenwedstrijden spelen. Deze vrijdag zal de kantine boven niet open zijn, en kunnen we alvast “oefenen” hoe het is om in de kantine beneden na te praten over de wedstrijden. Deze vrijdag telt dan dus ook al mee in de planning van de bardiensten op de vrijdagavonden. Er is dan één vrijwilliger vanuit de recreanten nodig (vanaf 20:00 tot 21:30) en één vrijwilliger vanuit de competitie (vanaf 21:30), in dit geval uit D2. Hieronder de indeling voor het gehele seizoen: elk competitieteam vervult 3 bardiensten op vrijdagavond. Merk op: de exacte tijden van “vroeg”, “midden” en “laat” hieronder zullen afhangen van de afspraken met de horeca. Het systeem blijft hetzelfde: de bar wordt geopende door de recreanten en als je als competitieteam bent ingedeeld voor de bardienst, dan is dit na je eigen wedstrijd. Voor a.s. vrijdag 11 september gaat het om 20:00 – 21:30 voor de vroege shift en vanaf 21:30 voor de midden-shift. Er zijn a.s. vrijdag alleen vroege wedstrijden, dus geen late shift. Ook is deze indeling vanzelfsprekend afhankelijk of er door Corona geen aanpassingen van het competitieschema of andere regels gaan gelden.

Datum vroeg midden laat
vr 11 sep Recreanten Dames 2  -