Volleybal Vereniging Wilhelmina: sportief, competitief en sociaal met elkaar!

Volleybalvereniging Wilhelmina is een gezellige en sportieve volleybalvereniging in Amersfoort met de Amerena als thuisbasis. Het speelplezier staat bij ons op de eerste plaats. Graag verwelkomen wij je bij onze gezellige club als competitiespeler of recreant! Je kunt altijd drie keer vrijblijvend mee komen trainen. Waar wacht je nog op?! Kom lekker bij ons ballen!

Wilhelmina Nieuws

Beste Leden,

We zullen het allemaal aan hebben zien komen, maar vanavond is in de persconferentie meegedeeld door premier Rutte dat o.a. gemeenschappelijk sporten in teamverband voorlopig zal worden gestaakt. Uiteraard volgen we deze maatregelen als vereniging op. Dit betekent dat we voor de tweede keer alle activiteiten rondom volleybal moeten staken. Dit betekent concreet dat alle trainingen, wedstrijden en daaraan verwante activiteiten vanaf woensdag 14 oktober 22:00 gestaakt worden.

We hopen natuurlijk dat we op enig moment de trainingen/wedstrijden weer te kunnen hervatten in de loop van het seizoen. Welke consequenties dit heeft voor de competitie is op dit moment niet duidelijk. Elke dag komt er nieuwe informatie beschikbaar, we zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen met betrekking tot onze vereniging.

Wij kunnen ons voorstellen dat er leden zijn die vragen hebben over wat er met de contributie gebeurt in relatie tot een periode van lockdown waarin we niet kunnen trainen en er geen wedstrijden gespeeld worden. Het is onze intentie de contributie hiervoor te corrigeren, zodat leden geen contributie betalen voor de periode dat er niet gevolleybald kan worden als gevolg van Corona.

De geplande ALV van 17 november zal digitaal worden gehouden. Meer informatie hierover volgt later.

Met vriendelijke groet,