Volleybal Vereniging Wilhelmina: sportief, competitief en sociaal met elkaar!

Volleybalvereniging Wilhelmina is een gezellige en sportieve volleybalvereniging in Amersfoort met de Amerena als thuisbasis. Het speelplezier staat bij ons op de eerste plaats. Graag verwelkomen wij je bij onze gezellige club als competitiespeler of recreant! Je kunt altijd drie keer vrijblijvend mee komen trainen. Waar wacht je nog op?! Kom lekker bij ons ballen!

Hoi volleyballers, na afloop van de zaaltrainingen gaan we weer op de maandagavonden beachvolleyballen bij de Soesterduinen. We beginnen rond 19:30 uur. Parkeren kan bij de Foekenlaan 25. Als je een mailtje stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je nummer, dan voeg ik je toe aan onze whatsapp groep. Hopelijk tot op de beach! Groeten, Nico.