A A A

Marty's Hoekje

Hier worden alle hersenspinsels van Marty verzameld en beschikbaar gesteld tot uwe vermaak.

Sommige dingen gaan voorbij voor je er erg in hebt. De eerste helft van  het seizoen is geweest en Sniklaas is het land allang weer uit. Deze keer werd de bisschop zowaar beschermd door een stel zwaar gelovige friezen en kwam de dreiging van de ongelovigen uit de randstad. Daar had Bonifacius alleen maar van kunnen dromen. De volgende bebaarde man met een rood pakje staat inmiddels al weer voor de deur. 

Size doesn’t matter

 

Het is natuurlijk al een eeuwen oude discussie en de betrouwbaarheid van het antwoord hangt waarschijnlijk af van degene aan wie die vraag gesteld wordt.

Het is het klassieke thema van vrijwel elke foute familie kerstfilm; Kerstmis dreigt niet door te gaan!! Er is altijd wel een schurk in het verhaal die ervoor zorgt dat al het speelgoed verdwijnt, dat de kerstman zijn gevoel voor liefde kwijt raakt, dat de rendieren niet meer kunnen vliegen en meer van die onzin. Allemaal fantasie natuurlijk. Of toch niet?

Na de hockey, het voetbal, het zwemmen en niet te vergeten de Katholieke kerk, was deze week de beurt voor het pingpongen. Een schandaal over hitsige trainers. Het kon dus niet uitblijven. 

Zou je als coach ook een Wraking kunnen doen? Lijkt me een aantal leuke opties opleveren. Afgelopen vrijdag begonnen we om 22.45 uur aan de wedstrijd.