Wilhelmina Dames 1 zoekt met spoed nieuwe dames die het team per direct willen komen versterken in de promotieklasse! Het team traint één keer per week op maandagavond van 19:30 - 21:15 uur en heeft haar thuiswedstrijden altijd op vrijdagavond vanaf 21:30 uur in de Amerena. Heb je interesse? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Algemene Leden Vergadering staat gepland op dinsdag 25 september 2018 om 21.15 uur in onze verenigingsruimte in de Amerena. Dit is aansluitend aan de recreantentraining. Aangezien er een aantal belangrijke punten op de agenda staan over het nieuwe seizoen in de nieuwe sporthal hopen we alle leden deze avond te verwelkomen. De informatiestukken volgen via de mail circa twee weken voorafgaand aan de ALV.

Op maandag 27 augustus starten de competitietrainingen van seizoen 2018-2019 en op dinsdag 28 augustus zijn de eerste recreantentrainingen van het nieuwe seizoen. Graag tot dan in de Amerena!

Beste leden,

Inmiddels zijn we begonnen met het eerste volledige seizoen volleyballen

in de Amerena. Zoals eerder aangegeven, betekent dit voor ons ook het

doen van bardiensten.

Op 10 en 11 juli spelen de jongens van Jong Oranje een oefeninterland tegen Jong Italië in onze nieuwe Amerena! Kom jij ook kijken?!

Subcategorieën

Hier worden alle hersenspinsels van Marty verzameld en beschikbaar gesteld tot uw vermaak.