Op maandag 7 januari (competitie) en dinsdag 8 januari (recreanten) 2019 starten de volleybaltrainingen weer na alle feestdagen. Zin om ook te komen volleyballen bij onze gezellige club?! Kom drie keer vrijblijvend meetrainen en stroom in voor de tweede helft van seizoen 2018-2019! Lijkt dit je leuk? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef je op of stap gewoon de zaal eens binnen tijdens onze trainingen. We vertellen je graag meer en verwelkomen je graag bij onze vereniging!

Graag verwelkomen wij al onze competitie- en recreantenspelers op maandag 17 december om 19:30 uur voor het volleybal mixtoernooi in de Amerena. Introducés zijn ook van harte welkom. Dus trommel je broer, zus, vriend, vriendin, collega, buurman of wie dan ook op voor een gezellig avondje volleybal in de mooiste sporthal van Amersfoort! Komt allen en sluit gezellig met de hele vereniging het jaar sportief af. Na het toernooi is er uiteraard tijd voor een borrel in de nieuw ingerichte verenigingsruimte. Tot dan!

De Algemene Leden Vergadering staat gepland op dinsdag 25 september 2018 om 21.15 uur in onze verenigingsruimte in de Amerena. Dit is aansluitend aan de recreantentraining. Aangezien er een aantal belangrijke punten op de agenda staan over het nieuwe seizoen in de nieuwe sporthal hopen we alle leden deze avond te verwelkomen. De informatiestukken volgen via de mail circa twee weken voorafgaand aan de ALV.

Wilhelmina Dames 1 zoekt met spoed nieuwe dames die het team per direct willen komen versterken in de promotieklasse! Het team traint één keer per week op maandagavond van 19:30 - 21:15 uur en heeft haar thuiswedstrijden altijd op vrijdagavond vanaf 21:30 uur in de Amerena. Heb je interesse? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Facebook.

Beste leden,

Inmiddels zijn we begonnen met het eerste volledige seizoen volleyballen

in de Amerena. Zoals eerder aangegeven, betekent dit voor ons ook het

doen van bardiensten.

Subcategorieën

Hier worden alle hersenspinsels van Marty verzameld en beschikbaar gesteld tot uw vermaak.