Graag stellen we ons even voor!

Een paar maanden geleden zijn we met vijf nieuwe mensen begonnen in de recreanten commissie. We hebben het stokje overgenomen van Wim Bokkers die het lang alleen heeft gedaan.

Wim; heel erg bedankt voor je enorme inzet!!

Wie zijn wij?

Ik ben Annemarie van Amerongen. Sinds september 2014 speel ik bij de recreanten van Wilhelmina. Ik had geen volleybal ervaring en ben heel goed ontvangen binnen een leuk, enthousiast team. Lekker een potje volleyballen en gezellig wat drinken aan de bar. Zo is het goed te combineren met thuis, mijn man speelt competitie en wij hebben 2 dochters. Binnen de recreanten commissie vind ik het leuk om als voorzitter mee te denken met de vereniging voor de komende jaren.
tim Ik ben Tim van der Harst. Ik vind het fijn om op een ongedwongen manier in teamverband lekker te kunnen sporten.
Deze eigenschappen vind ik bij Wilhelmina; een gezellige en gastvrije volleybalvereniging. Daarnaast ben ik secretaris binnen de recreantencommissie.
maaike Hoi!
Ik ben Maaike van der Laak en woon in Amersfoort. Ik volleybal nu een aantal jaren bij Wilhelmina recreanten. Heb het ontzettend naar mijn zin bij onze vereniging. Vooral de combinatie van trainen en leuke mensen ontmoeten is iets wat ik erg leuk vind en me aantrok om hier te volleyballen! Ik ben enthousiast dat ik in de recreanten commissie zit voor de PR! We gaan er met z'n allen wat moois van maken! Veel sportplezier, Maaike
milad

Hoi!

Mijn naam is Milad Jafarzadeh. Ik ben in september vorig jaar begonnen bij Wilhelmina. Voordat ik hier kwam wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik ben nooit eerder lid geweest van een volleybalvereniging of ieder ander
bal sport vereniging. Het beviel me eigenlijk meteen. De trainingen waren leuk en de mensen aardig en behulpzaam. Het duurde niet lang voordat ik me er thuis ging voelen. En nu zit ik zelfs in de recreantencommissie en ben verantwoordelijk voor de nieuwe leden!

gerard

Dag allemaal,

Ik ben Gerard Kraan, 25 jaar lid van Wilhelmina, ben actief op de Bok als scheids en sinds kort lid van de recreantencommissie, als coördinator voor de trainers.