Wil jij Volleybal Vereniging Wilhelmina een warm hart toedragen door Vriend te worden? Zo help je de vereniging en haar leden om soms wat extra dingen te kunnen doen. Zo is een tijdje terug een Funtec Beach Courtline (belijning voor een buiten volleybalveld) aangeschaft, mede met de hulp van de Vrienden van Wilhelmina. Over de afgelopen periode hebben totaal 15 Vrienden een bedrag geschonken. Hiervan hebben nu 8 Vrienden een doorlopende machtiging lopen.

Om Vriend te worden download je onze flyer, vul je het aanmeldformulier volledig in en mail je deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef je deze af aan één van de commissieleden.

De commissie bestaat uit de volgende leden:

• Bert Rijnders (recreanten)
  • Sjaak Schoonderbeek (recreanten)
  • Nick van Kooten (recreanten)

Iedere donateur kan een idee bedenken waar het geld goed aan besteed kan worden. Via het ideeën-formulier kan je je ideeën opgeven. De commissie van de Vrienden van Wilhelmina zal beoordelen of het ingebrachte idee realistisch is en voldoet aan de doelstelling om V.V. Wilhelmina te ondersteunen. Kijk voor meer informatie onder het kopje 'reglement'.

Graag verwelkomen wij je als Vriend!