Elke vereniging kan extra inkomsten goed gebruiken, daarvan hoeven we u zeker niet te overtuigen.

Sponsoring van vv Wilhelmina betekent uw bedrijf presenteren aan meer dan 130 leden en direct en indirect aan alle inwoners van de binnenstad van Amersfoort en daarbuiten. Vv Wilhelmina is een gezellige vereniging waar sponsoring en sportiviteit hand in hand gaan. De vereniging biedt u als sponsor diverse mogelijkheden om de naam van uw bedrijf uit te dragen en tegelijkertijd een positieve bijdrage te leveren aan de toekomst van vv Wilhelmina. Daarnaast heeft de vereniging continue behoefte aan nieuwe materialen, zoals volleyballen.

Competitieniveau

Er wordt gespeeld in de competitie georganiseerd door de NeVoBo regio West, waardoor de competitiewedstrijden worden gespeeld in een grote cirkel rond Amersfoort, richting het Gooi, Amsterdam, Almere en Utrecht. Onze vereniging heeft momenteel 9 teams, uitkomend van 4e klasse tot en met Promotie klasse.

Mogelijkheden tot sponsoring

Als sponsor wilt u zeker weten dat uw bedrijf zichtbaar is binnen de vereniging op de manier zoals u dat wilt. Als ondernemer is sponsoring voor u bovendien fiscaal aftrekbaar. Wij hebben daarom een aantal sponsormogelijkheden voor u op een rij gezet, maar uiteraard bestaat ook de mogelijkheid van maatwerk. Hierover wisselen wij graag met u van gedachten. U kunt hiertoe contact opnemen met de sponsorcommissie van vv Wilhelmina door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

1) Shirtsponsor

2) Websponsor

3) Balsponsor

Bekijk onderstaand document voor een uitgebreide beschrijving van de sponsormogelijkheden.

Sponsoring leaflet VV Wilhelmina

Ken je een bedrijf of ben je een bedrijf dat graag wil sponsoren? Neem contact op met de PR-commissie voor meer informatie  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).