Allereerst even het bestuur voorstellen:

Onze voorzitter: Tim van der Sanden

Het e-mail adres voor zaken betreffende de voorzitter : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze secretaris: Roeland Dooijeweerd

Bij hem kan je terecht voor alle vragen mbt vv wilhelmina en hij is het contact van de vereniging: e-mail Roeland via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze competitie commissie voorzitter: Saskia de Bruin

Bij haar kan je terecht voor alle vragen mbt de competitie, zoals scheidsrechters, zaalwacht & wedstrijden: e-mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze penningmeester: Roland Fennema

Bij hem kun je terecht voor alle vragen mbt facturen en declaraties: e-mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze recreanten commissie voorzitter: Annemarie van Amerongen

Bij haar kan je terecht voor alle vragen mbt de recreanten & recreanten competitie: e-mail Annemarie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze PR voorzitter: Maartje Venema

Bij haar kan je terecht voor alle vragen mbt sponsoring, website, persberichten, mailings en andere communicatie uitingen: mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons algemene bestuurslid : Jan Groot.

Verder nog:

Onze Leden administratie : Ilona Gaasendam.

Hier kan je terecht met al je vragen en of informatie aangaande leden zaken.

Ons wedstrijdsecretariaat: Reinou van den Berg en Noortje Kloos. Hier kun je terecht bij vragen en meer informatie over het wedstrijdprogramma. Mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht je vragen hebben en niet weten wie je moet hebben: mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de contactpagina.