Volleybal Vereniging Wilhelmina: sportief, competitief en sociaal met elkaar!

Volleybalvereniging Wilhelmina is een gezellige en sportieve volleybalvereniging in Amersfoort met de Amerena als thuisbasis. Het speelplezier staat bij ons op de eerste plaats. Graag verwelkomen wij je bij onze gezellige club als competitiespeler of recreant! Je kunt altijd drie keer vrijblijvend mee komen trainen. Waar wacht je nog op?! Kom lekker bij ons ballen!

Vanaf nu is het voor iedereen die VV Wilhelmina een warm hart toedraagt mogelijk om VV Wilhelmina GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/

Op de website van Wilhelmina staat een banner van Sponsorkliks! Je kunt hier tevens zien hoeveel de sponsoractie al heeft opgeleverd! Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Wehkamp en Zalando, maar ook reiswebsites als Expedia, Booking en Vliegtickets. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert VV Wilhelmina een commissie op terwijl jij zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost jou als lid dus niets extra. Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! Alvast bedankt!