Neem contact op

Laatste Nieuws !!

We gaan verhuizen!

VV Wilhelmina verhuist naar het gloednieuwe sportcomplex De Amerena. 

Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe sportcomplex of onze club VV Wilhelmina? Kom dan langs tijdens het openingsweekend van de Amerena van vrijdag 20 t/m zondag 22 april. Het hele weekend staan we voor jullie klaar in de sporthal om onze vereniging te promoten. Kom vrijdagavond al sfeer proeven en aanmoedigen bij de competitiewedstrijden, die om 19:30 en 21:30 gespeeld worden.

Of ervaar zelf hoe het is om een training te volgen bij VV Wilhelmina en doe zaterdagmiddag tussen 15:00-16:30 mee met onze clinic. Volleyballers en niet-volleyballers van alle niveaus zijn welkom!

Lijkt het je leuk? Meld je dan snel aan via www.amerena.nl

 

En word je tijdens het openingsweekend lid van de gezelligste vereniging van Amersfoort ontvang je het eerste jaar ook nog eens 30% korting op de contributie! 

 

Tot ziens in de Amerena!

Competitie nieuws

loading...

Recreanten nieuws

loading...
A A A

Als kersverse Amersfoortse student komt er een hoop op je af! Dan is het lekker om te kunnen ontspannen tijdens een volleybaltraining! 

Dan ben je bij Volleybalvereniging Wilhelmina aan het juiste adres. Volleybalvereniging Wilhelmina is een leuke en gezellige volleybalvereniging in Amersfoort. Vooral het speelplezier staat op de eerste plaats. Er zijn een aantal mogelijkheden om lid te worden. En als student krijg je bij Wilhelmina 30% studentkorting op je contributie!

Competitie Senioren

Onze dames spelen in de Nevobo competitie van de promotie klasse t/m 4e klasse.
Onze heren spelen Nevobo competitie van de 1e klasse t/m de 3e klasse.

De trainingen zijn op maandagavond in het nieuwe sportcomplex de Amerena. Ter introductie kan na overleg met de trainers 2 keer geheel vrijblijvend worden meegetraind. Het trainingsrooster vindt je hier. Als je interesse hebt, kan je contact opnemen met Saskia Bruin (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De thuiswedstrijden worden ook gespeeld in sportcomplex Amerena!

Recreanten

Speel je liever recreatief kom dan kijken bij één van de recreantentrainingen op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Mogelijk is de recreantencompetitie iets voor jou. Als je interesse hebt, kan je contact opnemen met Milad Jafarzadeh (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Jeugd

Volleybalvereniging Wilhelmina heeft geen jeugdteams.

Inschrijven

Als je lid wilt worden, kun je hier een inschrijfformulier vinden.

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap dient uiterlijk 1 september (1e termijn) of 31 december (2e termijn) schriftelijk aan de ledenadministratie te worden doorgegeven. Zonder opzegging wordt het lidmaatschap automatisch verlengd.